Alışmak Sevmekten Beter

Alışmak; sevmekten daha beter bir şey kesinlikle. İnsan sevince nefessiz kalmıyor, yokluğunda duvarlar tırmalanmıyor, yastığa tırnak geçirilmiyor. Ama alışınca... Onsuz olmak boğazda bi yumru, burunda sızı. Kalp onu görmeyince yerinden çıkmak istiyor, yanına gitmek, alışkanlıklarını gidermek, doyuma ulaşmak. Sürekli sürekli aramak, mesaj atmak, mesaj beklemek. Bir türlü dinmeyen iç sıkıntıları ruhu patlatıyor adeta alışınca. Oysa sadece sevsen böyle olmaz. Mutlu olursun. Alışmadığın için bağımlı hale gelmezsin.

Ona öylesine alıştım ki; ondan uzakta olmak çok kötü canımı acıtıyor, yastığa sinen kokusunu alıp yanıma sabahlara kadar öpüyorum yokluğunda. Uykuya dalarken bacaklarımı dirseklerimle birleştirerek uyuyorum korunmasız, savunmasız. Onsuz uyuduğum her gün ise cehennemin en göbeği. Nasıl bu kadar aşık edip, bu kadar sevdirdi kendisini bilmesem de, onsuz canımın acıdığının fazlasıyla farkındayım.

Çok deli özledim...

Yanında olmak, kocaman kollarının arasında kaybolmak için neler vermezdim şimdi. Kısa süreli ayrılıklara bile dayanamıyor yüreğim. Hep ben olayım yanında, sadece ben kalayım onunla istiyorum.

ps: onunlayken su gibi akıp geçen zaman, lanet yüzünü ondan uzaktayken de göster de çabuk kavuştur herşeyime beni.

Nefesimi yanımda istiyorum!!!

3 lafebesi:

seda dedi ki...

öncelikle hangisi hakkında yorum yapacağımı bilemedim.Blog çok güzel çok eğleneli müziklerle bezenmiş insanın içini ısıtıyor.Yazıya gelince kendimi düşündüm sevginin alışkanlığa dönüşmesini ama sanırım alışkanlıktan daha beteri var umutsuz olmak sevgiyle kal.

5/7/10 6:09 ÖÖ
vintage conversationalist dedi ki...

teşekkür ederim yorumun için sedacım. umutsuzluk elbette en kötü olan fakat alışkanlıklarda bir zaman sonra umutsuzluğa sürüklüyor insanı. eğer bir yerde tıkanıp kalıyorsa

6/7/10 11:17 ÖÖ
MODA GEZGİNİ dedi ki...

bloguna ilk kez girdim.çok keyif aldım.tebrikler canım.Allah kavuştursun diyorum:)özlemek güzel.özlenen sewgili olunca çok daha güzel:)takipçin olacağım müsaade edersen.

21/11/10 8:07 ÖÖ

Yorum Gönder