Daha Olgun, Dahaaa Dolguuun!!!


Bu bloga başlamadan önce 4 senelik bir blogum vardı. Saçmaladığım, herkesin isimlerini açık açık yazdığım, boy boy fotolarımı koyduğum, çocukca yazılarımın bulunduğu bir blogdu ama ilk göz ağrımdı kendisi. Hep kapatmak istememe rağmen kıyamadım fakat, beni aratanın karşısına takgadanak blogum çıkınca mecbur kaldım ve bu blogu açtım. Yani anlayacağınız eski blogculardanım, sadece mekanım farklı bu defa. Bunu niye anlatıyorum, kime ne benim eski blogculardan olduğumdan?

Eski blogumda kendime ait en ufak iciği cücüğü yazdığım için, çevremdeki herkes beni ordan takip edebiliyordu. Öyle ki arkadaşlarım arasında blogumun adıyla seslenenler bile vardı, hatta baya bir fazlaydı böyle seslenenler. Hal böyle olunca rahat rahat yazamıyordum tabi. Takıntılarım yerine hep özgüvenimden bahsederdim, ya da rahatsız olduğum şeylerden ziyade hoşuma gidenlerden. Fakat şimdilik burayı kimsecikler bilmiyor ve gönül ferahlığında tüm mevcut eksikliklerimi buraya döküp rahatlayabilirim. (artık burayıda biliyorlar)

Eksiklik dediğime bakmayın, küçük ayrıntıların mükemmel olmayışı eksiklikten kastettiğim. Yoksa hayatımda gerek görüntü, gerekse yaşam biçimi olarak beni ciddi eksik pozisyonuna sokacak hiç bir şey yok. Kendi çapımda kuruntular dışında. Mesela kilomu çok sorun eder(d)im. Boyuma göre ideal olduğumu söyleselerde ben hep balık etlileri beğenmişimdir. Çıtı pıtı olmak yerine, derli toplu olmayı tercih etmişimdir. Bi ara bu istediğim kiloya ulaşmama rağmen sonra stresten, üniversite ortamında bulunmaktan patır patır döküldü tüm aldıklarım. Son 10 güne kadar da bunu dert edip duruyordum.

Tabi kilomu dert ederken boş durmuyordum iran iksirlerimi getirtmedim netten, weight gainerlar, herbalifelar mı kullanmadım. Hepsi de fasa fiso çıktı ya da çok uzun süreli kullanmaktan sıkıldığım için etkisini gösteremedi bilemiyorum ama sonuçsuz kaldım. En sonunda prakten kullanmaya başladım ve ilk defa bu kadar çabuk bir ilacın etkisini hissettim. 2 günde hayvanlar gibi yemek yedirmeye başladı, elim sürekli atıştıracak birşeyler arıyor, midem kazınıyor (bu hissi hiç yaşamamıştım) ve en önemliside kilo alıp vermeye çok müsait olan vücudum da etkisini şimdiden hissediyorum. Nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam. Millet benim gibi zayıf olmaya uğraşırken ben ele avuca gelecek diye tabir edilenlerden olmak istiyorum.

Sabah kalkar kalkmaz aynaya koşup kilo almışmıyım diye nasıl baktığımı görseniz delirmiş bu kız dersiniz eminim.Kilo belirtilerini fazlasıyla hissediyorum! 8 günde 3 kilo almak bunun en büyük nedeni olsa gerek. Daha daha kilo alayım, daha bi kocaman olayım, daha dolgun durayım. . .

5 lafebesi:

"Kirli Suyunda Parıltılar." dedi ki...

Bende aynı sorundan müzdaripim. Bi ara sipraktin kullanmıştım bende kilo aldırıyor evet ama fazla uyku yapıyordu. Derste uyuyakalmaktan korkuyordum o derece. Prakten uyku ya da halsizlik yapmıyor mu merak ettim şimdi ?

8/7/10 5:16 ÖÖ
vintage conversationalist dedi ki...

valla ilk iki gün yaptı da sonra alışıo bünye. ben çok memnunum tavsiye ederim:)

8/7/10 1:08 ÖS
Adsız dedi ki...

cok guzel olmuşsun bence de

11/7/10 3:25 ÖÖ
vintage conversationalist dedi ki...

fotodaki ben diilim:))) bu arada tam tamına 9 kilo aldım:)

11/8/10 5:55 ÖÖ
zey0zey dedi ki...

bende biara takıntılıydım herkes ayy ne güzel minyonsun çıtı pıtısın derdi bende onlar öyle dedikçe "sende malın tekisin ben bişe diyo muyum" derdim =) o derece sinir olurdum sonra mirtaron diye bi ilaç verdi psikolog bana 1 buçuk ayda 12 kilo aldım acayip mutluyum millet bana deli gözüyle bakıyo yarım kilo versem depresyona giriyorum =)) allah kilolarımızı başımızdan eksik etmesin =)

20/11/10 11:59 ÖÖ

Yorum Gönder